Vad säger orden tro, hopp och kärlek för mig?

Allmänt, Noveller/Dikter Permalink0
Livets tre ord enligt mig.
Tro, Man ska alltid ha viljan att tro på sig själv och andra. Att kunna ha viljan och styrkan att kunna förlåta och tro att människor kan ändra sig men man ska alltid kunna tro att livet går vidare utan vissa människor. Man ska alltid ha en tro på sig själv. För är man inte ärlig mot sig själv så har man tappat sig själv.
 
Hopp, utan hoppet så har man inga mål i sitt liv. Ett hopp behöver inte vara ett stort livs mål men något som man hoppas på. Man kan hoppas på att idag vinner mitt lag i fotboll eller ett hopp om att få träffa en ny vän i lägret man har tänkt att gå till. Sen har nog alla stora hopp i livet och man ska ta vara på dom. Utan hoppet så har man inget att hoppas på under livet och vad är det då man ska längta till?
 
Kärleken, det viktigast av allt är att kunna få kärlek och framför allt ge kärlek till alla runt om sig. Till sin familj, vänner, djur, sin käresta osv. Utan kärlek så klarar vi inte oss och dom som säger att dom klarar sig utan det ljuger för sig själva. Kärlek är livs avgörande.
 
Med livet kan man hoppas på att tron i kärleken är livslång.
Med livet kan man ha en trokärleken och att det blir som man hoppas.
Med livet kan man ha kärleken som sitt hopp och ha tron med sig i den.
 
Livets tre ord.
Tro, hopp och kärleken.
Till top