LÄNGTAR :D

Allmänt Permalink0
Jobb idag och igår. Imorgon ska jag till frisören och få mitt hår slingat så utväxten går bort som är säkert 7-8 cm lång oooups. Klippa topparna också så de blir mer fräscht men inte för mycket vill ha långt hår;)
Idag efter jobbet så fick jag veta att filmkursen var inställd, tråkigt att höra. Men vi får ta igen de nästa lektion. Så jag passade på att öva på min halloween sminkning så jag vet exakt hur jag ska fixa de :) Ska på halloween fest med Jennifer hos hennes kompis :) Sen blir de mycket väl en utgång :)! Längtade redan förut men längtar ännu mer nu när jag vet hur jag ska sminka mig, fixa håret och klä mig. Men vad jag ska bli får ni se sen;)
 
Känns som hundra år sen jag var brunett? var ju de i en månad och någon vecka om jag minns rätt? Men trivs bättre som blond. Tyckte att jag passa som brunett men smink men annars kändes de så naket eller vad man ska säga ;P Blont hår är mer jag :) Skulle häller inte vilja ha mitt naturliga hår, så tråkig färg. Gillar de mer ljusblonda! Blondes have more fun ;)
 
vs:
 
 
 
Till top