det ni har missat!

Allmänt Permalink0
I tisdags var jag ute och fika med elli på ett cafe :) jag åt en super god kladdkaka MUMS ^^, Vi satt och prata om massa gamla minnen eftersom vi känner varandra sen tre års ålder typ, sen så prata vi om allt vi har missat. var skit roligt och mysigt :) sen fick jag skjuss hem eftersom hon har ett körkort som hon tog för ett halv år sen. så jäkla grymt :D!

Åkte sen hem och åt middag sen var det åka igen fast puss hem till min sötnos. Var med han under kvällen och sov hos han :) Sen när jag skulle gå till tåget på morgonen så glömde jag såklart min laddare hos han hahah fuck min mobil dör alltid utan min laddare :O

I onsdags hade jag och mamma mys dag med finn och juan och jag träna en massa också :) Vi kolla på idol också :)

Igår så mådde ja lite dåligt i skolan typ nästan lite sjuk. så jag en timme tidigare hem från skolan. så jag tänkte att jag passa på att hämta min laddare hos älsklingen då :) tog det lugnt igår eftersom jag vill inte bli sjuk..

idag mår jag lite bättre :) och idag är det praktik och jag ska färga en kund med ekologiska produkterna :D Sen ikväll ska jag vara med emilia :D antingen festa, chilla eller filmkväll vi får ju se vad som sker :)!

PUSS!!!!!

nu ska jag ut på en power walk tränings pa...

Allmänt Permalink0

2011-09-28_16_15 (MMS)

nu ska jag ut på en power walk tränings pass blir runt en timmes promenad sen styrke pass hemma om det hinns med :) woop woop

Chrille the king från BB!

Allmänt Permalink0

Chrille från big brother har en grym blogg och hans länk till bloggen är HÄÄÄÄÄR

LÄÄÄÄS CHRILLE THE MANS BLOGG NUUU!!

Till top