Vill inte vara sjuk:/

Allmänt Permalink0
Har blivit sjuk idag på jobbet, men jag kämpa igenom denna dag och ska vila imorgon och på onsdag så jag kanske kan jobba på torsdag och sen gå på teatern och göra de i helgen jag vill verkligen göra :)! 
Men om jag bara blir bättre så kan jag göra de jag vill från torsdagen till söndagen :)! Hoppas hoppas!<3

Våren är välkommen!

Allmänt Permalink0
Gud vad underbart de skulle vara om våren kommer jätte tidigt i år! De skulle vi alla behöva, vi har alla andra år så jäkla mycket vinter!

Den här veckan har och kommer vara mycket jobb och de är bra, cash is king. Jag ska nu iväg på träning ska bli as skönt och kul! 
Imorgon börjar min teaterkurs, nervöst men kul att komma igång med de! 
Ska bli skönt att få träna flera gånger teater nu för övning inför hösten :)! Som jag hoppas med hela mitt hjärta slår in (de jag vill ska hända i höst)!<3

Tränings upplägget!

Allmänt, Träning, kost och LCHF Permalink0
Var jätte kul att träffa Instruktören igår och som har lagt upp vilka maskiner jag ska köra och så, och tips inom träning och kost. Men som hon sa så vet jag ganska mycket handlar mest om inställningen. Jag längtar nu hela tiden tills nästa pass men imorgon måste jag ha en vilodag för annars vilar aldrig musklerna, tyvärr måste jag de haha.
 
3-4 gånger i veckan ska jag köra  de hon la upp och 2-3 om jag går sen på kickboxning sen får jag lägga in kondition resten av dagarna om jag vill då :) Sen såklart kondition innan och efter gym passet. 10-15 min värma upp och sen valfritt tid efter passet jag tror de bli mellan 10-20 min ungefär kan bli mer vissa dagar :)
Imorgon ska jag hoppa in och jobba för en kollega är sjuk men blir nog lite promenad imorgon har svårt att sitta still hehe :)! men nu måste jag sova ( kolla på vänner och sen sova ;) )
Till top