Nagel fix :)

Allmänt Permalink0


Rosa och glitter :) så jag hehe ;)!
Ligger och slappar vid datan och kollar andra avenyn:) älskar den serien har sätt den typ fyra fem gånger och då är de nästan 200 avsnitt totalt, men de tar några månader att gå igenom hehe ;))!! Blir lika beronde varje gång jag kollar ;) har finn på mig så ska pussa den hårbollen nu :)!

En ny dag

Allmänt Permalink0
De är tisdag idag och ja de fattar väl alla hahaxD jag ska snart iväg för att jobba kvälls passet, skönt med sovmorgon men jobbigt att vara den som måste stänga på jobbet ;P idag har jag tagit ett  till prov och får vänta på svar, dom brukar nästan inte lyckas att ringa och ge ett svar men dom kanske gör de denna gång! 
Idag ser jag ut så här, som vanligt haha. Jag fruktar att gå ut för de ser kallt ut xD eller jag har ju redan varit ute, imorse.. Men de ser kallare ut nu :( 


...

Allmänt Permalink0
förvirrad, stressad, lugn, tankspridd, orolig, fundersam, nervös, hoppfull, inte hoppfull, negativa tankar, positiva tankar.
 
Jag ni hör en dag men många känslor och tankar. alltid jobbigt med att kolla upp vissa grejer, och de är väntan som är värst. jo så är de ju.
 
 
Till top