The other women

Allmänt Permalink0
Såg filmen the other women med gabriella i fredags, den var så bra. Den hade allt! Grym story, man fick skratta, jätte bra skådespelare ja allt!:) 
Om man inte har sätt den borde man se den dock kanske mer tjejer som gillar den filmen men tror killar tycker den är rolig också ;) gå och se!!:) Jag kommer se om den sen någon gång :)!


Träning och bra mat<3

Träning, kost och LCHF Permalink0
Jag har äntligen kommit igång efter jag var sjuk för en och en halv vecka sen med bra nyttig mat och unnar mig bara lite godis en gång i veckan och massa träning. 
Måndags: kondition och gym
Onsdags: kondition och gym
Lördags: kondition och gym
Söndags: pw och massa olika magövningar så de blev 100 gånger. (Dagens träning) 
Enkel men god sallad som jag åt igår:
Tomat
Paprika
Sallad
Gurka
Mosserella bollar
Skinka
Och lite sås som man tar över. Inte för mycket bara lite så de inte blir torrt. Jag tog ceaser dressing de passade och blev as gott!:) mums!


Ellinore tipsar!

Skönhet Permalink0
Har ju helt glömt bort att skriva att för typ två veckor sen så fick jag håret fixat hos en duktig frisör, slingad och klippt as fräsch nu:)
hela håret syns inte men aja :)
De jag skulle vilja tipsa till er som har torrt hår är att efter varje gång man har duschat håret ( kan ta på de här i torrt hår också men kan lätt bli för fett då, helst blött). De är att ta först kokosolja på topparna längst ner bara inte för högt upp, jag tar typ fem cm. sen ta från topparna upp i halva håret med en vanlig olja jag har från elvital. Efter de här så suger håret in all fett jag har fått på topparna och får jätte lent hår:D!
 
Den här kan man köpa på mat affärer, jag köpte den på ica. tror den kostar 40-50 kr håller as länge!
den kan man köpa på ica med eller typ h&m. kostar nog runt 70-80 kr och den håller as länge också :)!
Till top