En grym arbetsdag och nu helg!

Allmänt Permalink0
Haft en grym arbetsdag idag. Idag var inte hon som har hjälpt mig i fyra dagar med. Jag har idag gjort nästan allt själv haft lite hjälp i sorteringen och delat ut all post själv idag. och det har gått skit bra :D jag blev till och med klar 40-35 min innan jag sluta fattar ni, och då var det första gången jag var själv ;) nöjd chey (Y)
 
och nu är det helg wooohoo :) sköönt :) ikväll ska jag vara med min finaste älskling, ska höra med han vem vi ska vara hos kan gissa på att det blir hos han haha ;) aja huvudsaken att jag får träffa min sötnos! :D
 
kan säga att det är skönt att få sovmorgonon imorrn :D nu ska jag äta min räksallad :)!

ny arbetsdag

Allmänt Permalink0
fjärde dagen kommer idag som jag ska arbeta, jag ska nu gå ut och cykla till jobbet. idag ska vi byta till pappa vecka och sen imorrn är det arbete igen men sen är det helg ska bli kul och skönt :) nu drar jag iväg till jobbet ;)!

iväg

Allmänt Permalink0
har gått bra idag på jobbet :) har dock fått värsta smärtan i ryggen/nacken. men har en grym salva på mig nu som hjälper :)
jag ska iväg nu till stan och äta middag ute med mina favvo tjejer, karro och lenita. vardags lyx ;) jobb imorrn så det kommer inte bli sent idag :)
PUSS!
Till top