monday

Allmänt Permalink2
haha engelskan kom med som rubrik, check! haha aja.
måndag idag wooohooo eller ja typ nej, eller är faktiskt på bra humör idag fast lingon veckan har börjat men som sagt HUMÖRSVÄNINGAR, är super glad ibland men nästa dag kan jag vara annat, hoppas på glad då med ;)

sitter här vid datorn och chillar, satt på mig mys kläder, sköna tights och t-shirt :) lite bilder på mig kommer här hur jag ser ut idag;) lagom måndags fräsch haha ;)
ser ut som en dunder näsa men jag bjuder på det wohhooo :D

minnen som kommer aldrig försvinna

Musik/video Permalink1
"Det kommer inte bli som förr.
Men det kommer bli bättre för alla.
Vet att jag borde vara mer ledsen inuti.
Men jag känner att det behövs.
Jag har tårar som rinner men har solen inuti mig någonstans.
Det kommer vara värt det, love you<3"// SKRIVET 13 DECEMBER 2009

jag är abslout inte en strak person som klarar mycket utan känslor, jag har massa känslor som flödar i mig i mängder, ibland undrar jag hur allt får plats.

den dagen jag skrev texten kan ha vart en av mina dagar under mitt liv som jag grät som mest, men efter det så fick jag släppa den otroliga lättnaden som behövdes.

för skulle inte beslutet fattas så skulle det bara ha varit värre idag. det vet jag. du verkar ju ha fattat lite vad du har gjort.

otroligt vad ett beslut kan förändra så mycket. men jag ska inte hoppas för mycket för man kan inte lita på att det inte kommer bli som då igen...
stockholm i mitt hjärta

Musik/video Permalink0
jag tror fan att jag aldrig kommer lämna sverige och stockholm att bo i. för det första stört trivs jag i att bo i sverige förutom vissa grejer men ingen/inget är perfekt. för det andra så kan jag bara svenska hahah, skulle inte klara mig att prata något annat språk. skulle vilja kunna många språk så man kan knäcka äckel folk som pratar annat språk och kollar på en så man inte förstår. hatar dom som står och kollar på en med äckelblickar och pratar på sitt språk fy fan vad kul det skulle vara om man gick fram när dom prata sitt språk och börja prata deras språk hehehhe. shit vad dom skulle bli knäckta att jag har fattat vad dom har pratat om. aja tbx till ämnet.

jag älskar stockholm och sverige, men vem vet, man ska ju faktiskt aldrig säga aldrig! så jag kanske sitter i kina en dag eller tyskland eller ja kanske gotland ;)

Till top