Med tiden får man klart om det mesta!

Allmänt Permalink0
Det är ju ibland tråkigt att vissa grejer måste gå en bra stund innan man får veta hur saker är. Men med tiden så visas ju allt och då vet man vad som är värt ett besvär att göra och inte göra. Allt tar sin tid och tiden visar sen vad sina nya utmaningar blir. Jag vet nu. Jag vet vad jag ska göra. Jag vet hur jag ska agera. Jag vet nu vad som ska satsa på och vad som är lite mindre värt att satsa på. Tack tiden att du finns att man efter ett tag får veta det, skulle kännas lite väl tråkigt om man ska skulle veta det försent.
Tack och hej då.

Godnatt! :)

Allmänt Permalink0
Idag har jag hjälpt pappa med att tvätta alla skåp och man har svettat massa och kämpat på haha ;) Imorgon är det jobb igen så ska snart gå lägga mig och sova. Idag drack jag min första kopp kaffe och tyckte det var rätt gott( förut har jag bara smakat) har hört att kaffe är bra för många grejer så ska testa det lite, finns ju dåliga grejer också så klart men så är de ju med allt :P
 
Ni får sova så gott så hörs vi :)!
 

Allt mitt smink!

Musik/video Permalink0
Förlåt att det är B gjort inom redigeringen men jag har lagt ihop två klipp till ett för de bröts förut och nu satte jag ihop det och sen krångla de med mitt avslut därför en text som säger hejdå och lite annat fel haha, aja jag ville inte göra om hela videon så de blev så här ;) Nu har ni i alla fall allt mitt smink i en video :)
 
haha fin bild som visas här hahahha xD aja :Pvi
Till top