ur min dagbok.

Allmänt Permalink0
Jag har period vis skrivit dagbok för att kunna minnas när jag blir äldre hur jag har haft det under alla mina år. Därför jag nästan har den här bloggen som ett minne till framtiden. har också dagbok plus en blogg för att kunna skriva av mig:) men jag har ibland varit dålig på att skriva i min dagbok både nu och förut. men på bloggen här skriver jag nästan inga privata eller för personliga grejer. det är därför jag har en dagbok som bara jag får läsa.
Hahah jag tog upp min dagbok nyss och tänkte skriva. Sist jag skrev nått i den var den 18 september 2011.
Men jag tänkte visa er en liten del vad jag skrev nyss i mitt senaste skrivna inlägg i min dagbok här kommer den:
 
"30 september 2012
HAHA ja jag har inte skrivit på ett år men nu ska jag skriva mer för mitt egna bästa.
Det har ju hänt EN DEL sen den 18 september 2011.
Det här har ni (jag) missat lite kortfattat:
(och jag tar det från början)."
 
Så där, mer än det får ni inte veta, skrivit massa grejer allt från himmel till jord. Alla dom stor detaljerna har kommit ner för jag själv kan ju inte minnas allt men det som är viktigast fick komma med. 
 

blöööööh

Allmänt Permalink0
suck -.- 
 

söndag :)

Allmänt Permalink0
redan söndag, så stört hur fort det går xD 
Men jag ska ju säga vad jag gjorde i helgen :)
 
I Fredags var jag i stan på dagen med mamma. Vi åt lunch och shoppade i stan :) jag fick hem det här:
nya höstskor som är hur sköna som helst och as snygga :D
sen nya underkläder har massa underkläder, älskar underkläder (kläder i huvudtaget hahaha), nej men underkläder kan man inte få för mycket av :)
 
På kvällen kom karro och lenita hem till migm vi fixa oss för vi skulle dra ut. 
och jag såg ut så här efter jag hade fixat mig:
Vi tre drog till daam, var roligt där :) träffa flera nya personer dät och några man kände. Kvällen avslutades med BK och taxi hem.
 
På lördagen så låg jag, lenita och karro och bara chillade. inte bakis bara trött :P vi skratta igenom vad som hade hänt underkvällen, var faktiskt jag för första gången som var mest nyktre underkvällen och som kom ihåg allt så jag berätta allt som hände hahahha xD
På kvällen åt jag och mamma god middag ute, cesar sallad åt jag MÖMS. sen kolla vi på bio. Vi såg den här filmen och det var super bra. Dock blir jag alltid lite snurrig i huvudet efter sånna filmer ;D
den var lite läskig ibland, eller ja mer obehaglig. haha jag klarar ju inte av sånna filmer eller jag mer gömmer mig när jag ser sånt men det gick bra :)
 
Idag ska jag bara ta det lugnt, känner mig lite sjuk :(
 
Till top