Utmana mig själv!

Allmänt Permalink0
Igår så körde jag själv in till stan när jag skulle till teatern. Jag kör bara runt där jag bor och lite till. Har kört till stan förut men inte själv och inte ofta. Så jag satte mig i bilen och körde dit jag skulle med gps, dock var de bil kö i 35 min.. Men har utmanat mig att köra dit och kommer göra de oftare för kan inte bara köra i mina områden när jag har haft körkort i två år snart, haha xD
 
Idag ska jag, mamma och Peter åka och kolla på bio, jag ska även köpa lite smink som jag behöver ;) Haha har faktiskt tagit slut på en smink produkt och behöver en annan sak också :) Visar sen. Skulle behöva baka LCHF bröd idag också, har lite olika recept jag vill testa.

Halloween veckan!:)

Allmänt Permalink0
De är vecka 44 och dom som går i skolan nu har väl höstlov här i Stockholm i alla fall. Tror jag haha. Sen är de halloween i helgen och jag är laddad inför lördagen då jag ska på halloween fest!:) Ska bli så skoj!
I helgen så tog jag de lugnt på fredagen och blev idol kväll. För skulle jobba på lördagen, sen blev de att dra ut på kvällen. Igår så mådde jag hur bra som helst (eller ja jag har aldrig mått så bra när jag har vart ute innan), mycket har med att jag äter LCHF som gör att jag mår tusen gånger bättre :) Sen några andra grejer :)! Så jag bakade LCHF knäckebröd. Dom blev jätte goda, dock smakar dom lite för mycket kokos. Hittade inte ett kokos fett utan smak som man skulle ha. De gick bra att ha smak i men jag vill helst inte att de ska smaka för mycket av de annars hur goda som helst :D
Innan degen skulle in i ugnen:)
 
Mums:)! Åt till frukost:)!
 
Ps: nu är de minus 2.2 kg! :D
 
 
 
 

Bra start på dagen!:)

Allmänt, Träning, kost och LCHF Permalink0
Min dag börjar med att jag ser att jag har gått ner 1.5 kg på en vecka :)! I AM HAPPY! ååh blir så glad att jag äntligen har kommit igång och älskar livet med att äta lchf och jogga! Var ute och jogga igår var så skönt, lyssnade då på Katrins och bingos podd, haha så roliga dom är. Garvar lika mycket varje gång xD!
 
Nu äter jag frukost och ska snart iväg till jobbet. Vet inte om jag ska stanna hemma ikväll eller dra ut! Vill må bra imorgon så inte hela den dagen är förstörd.. VI får se!:) Ha en trevlig dag så hörs vi senare:)!
Till top