sjukis

Allmänt Permalink0
Har blivit sjuk igen och de var ju bara en månad sen jag var sjuk sist, så jäkla segt. men de är bara att vila på och försöka bli frisk så snabbt som möjligt. De typ de enda jag gör är att vila, kollar big brother 2006 säsongen igen haha, sover, kissar och dricker vatten (och jag måst få in att öva mina manus nu också). Man ska dricka mycket vatten men igår jag tror jag fan kom upp i 3 liter minst asså och kissa 2-3 gånger i timmen och nu över driver inte jag haha xD jag får ut skiten från kroppen fort då.
Hade de kul i fredags i alla fall när jag var ute med Jennifer, Lenita och några som Lenita känner. Kom hem halv sex och kände redan i lördags när jag var bakis att jag börja bli sjuk så de var mindre najs... nä nu vill jag ta och bli frisk!
Puss på er i så länge och ingen bild får ni se då skrämmer jag folket är skit svullen runt ögonen fattar inte varför jag får så hela tiden haha..
 

Tröttare än tröttast

Allmänt Permalink0
Ska åka till jobbet snart och är svin trött men antar att man blir pigg när man kommer dit och ska hålla igång! 
Är sjukt dålig på att blogga fast jag har tiden och jag vill ju blogaa för kunna ha en öppen dagbok för att kunna kolla tillbaka senare vad man har gjort och tyckt. 
Men har haft två toppen helger, förr förra helgen var vi några i annies landställe och hade en sjukt kul helg, ena dagen en karetfylla på kortaste tiden ever haha, sen nästa dag en lagom fylla om man ska prata de haha men med massa skoj och sen natt. 
Förra helgen var se lets dance mys på fredagen och på lördagen och söndag roligt häng med min underbara moster!:) 
Nu längatar jag till min säng ikväll och sen teater imorgon som är så rolig och givande!:) 

Mys vid brasan på landstället 

En full simon på golvet haha!! Från landstället :)

Haha trött jessi och lenita haha!!;) 


Till top